måleri

Måleri

Vi åtar oss alla typer av uppdrag inom måleri

Vi arbetar inte endast mot privatpersoner utan har även erfarenhet av att arbeta med större kunder såsom företag och bostadsrättsföreningar. Invändigt och utvändigt måleri, tapetsering och renoveringar.

 

BEGÄR OFFERT

Problemfritt

Inför alla arbeten sätter vi oss ner och planerar arbetet tillsammans och tar fram en lösning som innebär minst besvär för de boende eller anställda.

Skräddarsytt

Vi skräddarsyr målningen efter dina behov och önskemål. Våra målare kan även hjälpa till med att hitta rätt färg och komma med förslag på smarta lösningar.

Experter på måleri

Söker du efter en målare i Stockholm som du kan lita på? Vi på Wall Totalentreprenad har många års erfarenhet av branschen och vet vad som krävs för att kunna konkurrera på den tuffa Stockholmsmarknaden. Vi fokuserar på kvalitet i alla led och försöker vara flexibla och möta våra kunders varierande behov på bästa möjliga sätt.

 

Kunnig personal garanterar professionella resultat

Måleri är ett känsligt hantverk och det är viktigt att du vet vad du gör innan du sätter igång och målar och slipar på ytor som du värdesätter. Vår personal har all den kunskap som krävs för att förvalta och framhäva din bostads kvaliteter och gör arbetet snabbt och effektivt.

Inomhus

Vi hjälper dig med målning av väggar, tak, golv, snickerier och övriga ytor i din bostad eller fastighet. Vi kan även hjälpa till med tapetsering och borttagning av gamla tapeter.

Utomhus

Fasadmålning, fönstermålning och dörrmålning. Vi är experter på måleri utomhus och kan måla din fasad oavsett om det rör sig om trä, puts eller tegel.

Trapphusmålning

Vi hjälper även bostadsrättsföreningar och fastighetsägare med trapphusmålning och större renoveringar. Vi kan även erbjuda dekorationsmåleri; marmorering av entréer, ådring av ytterdörrar med mera.

ROT-avdrag ger reducerat pris

Med hjälp av ROT-avdraget har du möjlighet att få beviljat avdrag på upp till trettio procent av den totala arbetskostnaden. Det maximala avdraget per person och år ligger på 50 000 kronor. Vi sköter det administrativa arbetet i fråga om avdraget och du ser endast reduktionen av priset på fakturan och på ditt slutskattebesked.

Välj rätt material

Om man satsar på kvalitet i hantverkarledet är det också viktigt att man ser till att ha hög kvalitet även när det kommer till material. Vi har våra leverantörer som vi använder oss av som är pålitliga och som har god kunskap om vad som krävs av olika färger för att fästa på olika ytor. Har du egna önskemål om fabrikat eller liknande går självklart detta också att lösa och om du vill ha hjälp med val av färg och liknande kan vi ta ett möte där vi tillsammans pratar oss fram till ett färgval som både passar din smak och som håller i längden.

Background

Behörighet

Vi har de nödvändiga certifikat som krävs!

Erfarenhet

från många års aktivt arbete i måleribranschen

Vi sätter ny färg på tillvaron

Begär offert