köksrenovering

Lägenhetsrenovering

Vi renoverar din lägenhet!

Vi på Wall Totalentreprenad erbjuder totalentreprenad på lägenhetsrenoveringar där vi tar hand om alla områden av renoveringen, från rivning och bygge av väggar till målning, tapetsering och plattläggning. Bland våra 22 direktanställda medarbetare återfinns snickare, VVS-montörer, elektriker, målare och plattsättare, vilket ger oss bredden och kompetensen att på egen hand ta oss an även större projekt. Kontakta oss via formuläret för en kostnadsfri offert på lägenhetsrenovering!

BEGÄR OFFERT

Samordning viktigt för bra resultat

Vid en lägenhetsrenovering är det många olika arbetsinsatser som ska koordineras, och det gäller att redan på planeringsstadiet se till att man utnyttjar tiden och hantverkarna optimalt. Genom att se till att arbetet kan pågå på olika delar av lägenheten samtidigt utan att krocka kan vi hjälpa dig som kund att spara både tid och pengar. Vid en totalentreprenad ser vi alltid till att alla arbeten blir utförda i rätt ordning och vid rätt tidpunkt.

Rivningsarbeten

Ska en lägenhet renoveras från grunden kan rivningsarbeten ibland vara nödvändiga. Kanske handlar det om ta ner väggar för att skapa en öppnare planlösning, kanske är det badrummet eller köket som ska rivas ut och ersättas. När man river i en lägenhet är det viktigt att det görs varsamt, så att man inte orsakar skador på kringliggande material.

Det är ibland ett svårt och tungt arbete som kräver god kunskap om byggteknik, VVS och el. När man river gäller det nämligen att kunna förutse var stammar och ledningar för vatten och elektricitet ligger.

KONTAKTA OSS

Bygg och el

Att bygga väggar, ta upp dörrar, platsbygga kök och badrum är inga problem för en erfaren byggfirma som Wall. Här kan vi dessutom hjälpa dig med ritningar och problemlösning, eller så går vi efter dina och din arkitekts ritningar. I samband med att vi sätter upp nya väggar hjälper vi också till att uppdatera strömförsörjningen i varje rum med några extra uttag om det behövs. Våra erfarna elektriker ser också över elsystemet i stort, kanske med en ny elcentral med jordfelsbrytare och vippsäkringar.

Background

Kvalitet genom hela processen!

Begär offert

plattsättning

Slipning, målning och plattsättning

Vi slipar och ytbehandlar golv, målar, tapetserar och sätter kakel. Att få ett snyggt ytskikt på en lägenhet är till stor del en fråga om grundarbetet. Här gäller det att ha kunskap om de underliggande materialen och hur de ska behandlas på bästa sätt för att till exempel en målning ska bli lyckad och ge önskat resultat. Denna kunskap finns hos Wall.