köksrenovering

Köksrenovering

Låt oss renovera ditt kök

Köket är ett populärt renoveringsprojekt i svenska hem. Det är inte så underligt, köket är på många sätt hemmets hjärta och har en tendens att vara det rum i en bostad man automatiskt dras till både som boende och gäst. Många som vill renovera köket gör det för att skapa utrymmen att umgås samtidigt som man vill förbättra möjligheterna för förvaring och matlagning.

BEGÄR OFFERT

En god investering

Med ett nytt kök höjer du värdet på hela din bostad, vilket såklart är trevligt oavsett om du tänkt bo kvar eller går i säljtankar. Renoverar du köket för att sedan sälja bostaden kan det dock vara bra att tänka till lite innan, och gärna tala med en arkitekt eller inredningsexpert innan. Kontakta gärna oss så hjälper vi dig med planeringen!

klassiskt kök

Tidlöst och klassiskt

Ett misstag många gör när de renoverar inför en försäljning är att renovera köket enligt de senaste trenderna. Vill man ha ett kök som tilltalar ett stort antal köpare är det dock ofta fel väg att gå. Undersökningar visar att de flesta människor föredrar ett fräscht kök i tidlös stil, gärna i ljusa färger och bekanta material som trä. Dock är det inget fel på lite lyx vad gäller spis och andra vitvaror!

KONTAKTA OSS

modernt kök

Vi hjälper dig hela vägen

Vi på Wall kan erbjuda totalentreprenad på din köksrenovering. Bland våra anställda finns den kompetens och erfarenhet som behövs för att täcka alla aspekter inom kök, från snickare och målare till VVS-tekniker och elektriker. Vi kan hjälpa dig från planering till färdigt resultat och vi är alltid noga med att vi har en klar bild av vad du förväntar dig av renoveringen innan vi påbörjar arbetet.

För oss är tydlighet och transparens viktiga begrepp som ska genomsyra hela vår verksamhet. Vi vill att du ska känna att du alltid kan fråga oss om det är något du undrar över eller bara vill ha en uppdatering om hur arbetet fortlöper. Nöjda kunder ger fler kunder, resonerar vi och vi lämnar aldrig en renovering innan du som kund fått precis vad du var ute efter.

Background

Ett steg närmare ditt drömkök!

Begär offert