köksrenovering

Golvslipning

Golvslipning – kvalitetsservice för dina trägolv

Vill du ge din lägenhet ett riktigt lyft kan vi på Wall hjälpa dig med en golvslipning som är helt dammfri. Att slipa golven är en nödvändighet när golvens ytskikt börjat slitas ner mot träet, och vill du ha ett golv som lever länge måste det slipas med jämna mellanrum.

BEGÄR OFFERT

Förlänger livslängden

Ett bra trägolv är byggt för att hålla minst lika länge som huset det ligger i. När man river gamla hus i Stockholm är golven ofta av så bra kvalitet att de kan tas tillvara och användas på nytt. Det är samtidigt ett tecken på bra kvalitet och på att golven har blivit väl omhändertagna av generationer av människor.

Vi hjälper dig att välja rätt ytbehandling efter slipning

För att ett golv ska hålla länge krävs dock att det är av ett tåligt träslag och att det är ytbehandlat på rätt sätt. En vanlig ytbehandling är att lacka golven, det ger en hård och glansig yta som står emot det mesta.

Nuförtiden är det vanligt att man väljer att behandla ett trägolv med olja eller hårdvaxolja, där det senare alternativet är det som ger mest motståndskraft. Både olja och hårdvaxolja ger golvet en mjukare yta och en lyster som många uppskattar, men framför allt hårdvaxoljan ger också ett mycket slittåligt ytskikt.

KONTAKTA OSS

Ett jobb för proffs

Vilken ytbehandling man än väljer slits den dock alltid ner till slut och gör golvet sårbart. Då bör man slipa ner golven så att de blir trärena och sedan ytbehandla dem på nytt. För att slipa ett trägolv krävs bra redskap och en golvslipare som kan materialet och vad han gör. Mycket kan gå fel med en slipmaskin och vet man inte vad man gör kan det tyvärr ge irreparabla skador på golvet.

På Wall jobbar erfarna och kunniga golvslipare som förutom trägolv även erbjuder slipning av betong- och stengolv. En golvslipning kan vara fristående eller ingå som en del i en lägenhetsrenovering. Vi erbjuder golvslipning till privatpersoner såväl som till bostadsrättsföreningar och företag.

Background

Dina gamla golv blir som nya!

Begär offert