köksrenovering

Badrumsrenovering

Certifierad badrumsrenovering på dina villkor

Hos Wall Totalentreprenad erbjuder vi totalentreprenad på badrumsrenoveringar, hela vägen från rivning och planering till färdigt resultat. Bland våra anställda finns såväl snickare som rörmokare, elektriker och plattsättare, alla med behörighet och certifikat för att utföra våtrumsarbeten.

BEGÄR OFFERT

Totalentreprenad ger större möjligheter

En badrumsrenovering är ett stort projekt där mycket arbete ska utföras på en liten yta. Därför är det viktigt att arbetet planeras och organiseras väl. En totalentreprenad innebär att tid och arbetskraft kan utnyttjas maximalt, utan att arbete stannar av på grund av dålig planering. Kontakta oss så berättar vi mer om hur vi arbetar!

Vardagslyx och avkoppling

Ett badrum behöver renoveras ungefär vart 15-20 år, men många badrum i Stockholm renoveras oftare än så. Det är ett rum som används dagligen, både för att klara vardagslunken och ge avkoppling när tid finns. Det är därför viktigt att en badrumsrenovering görs på ett professionellt och fackmässigt sätt för att garantera att tätskikt och material håller toppklass.

KONTAKTA OSS

badrumsrenovering

En badrumsrenovering är en investering

Genom att anlita professionella hantverkare för din badrumsrenovering ser du till att du får ett badrum som håller en lång tid, och höjer samtidigt värdet på din bostad. Många mäklare vittnar om att ett nyrenoverat badrum lockar många spekulanter. Om du säljer din bostad inom fem år från renoveringen har du dessutom rätt att dra av kostnaden för renoveringen från reavinsten, vilket ju faktiskt gör renoveringen till en ren investering.

Vi har ansvarsförsäkring och lämnar alltid fem års garanti på våra renoveringar. Dessutom får du ett kvalitetsdokument som intygar att badrummet är renoverat på ett fackmässigt sätt. Som kund kan du vara helt trygg med att ditt nya badrum håller för en lång tid framöver.

Background

Nytt badrum som håller i många år!

Begär offert